Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ook Ajax Kids Clubleden scoren tijdens Ajax - Excelsior!

Ajax won zaterdag met 6-2 van Excelsior, maar de spelers van trainer Erik ten Hag waren niet de enigen die scoorden in de Johan Cruijff Arena! Leden van de Ajax Kids Club lieten zien er ook wat van te kunnen. Foto's!

15 april 2019 - 08:52
fungames-excelsior-1200

Er waren namelijk weer Fun Games tijdens de rust van Ajax - Excelsior. Leden van de Ajax Kids Club mochten in twee teams tegen elkaar strijden op het heilige gras van de Johan Cruijff Arena.

Dat is natuurlijk best spannend. Plots sta je daar in een Ajaxshirt op dat grote veld... En wat dacht je van al die mensen op de tribunes? Die kijken allemaal mee of het jou lukt om te scoren. Of om de bal tegen te houden, als je keeper bent. 

Van zenuwen leken de kinderen geen last te hebben, want er werden flink wat doelpunten gemaakt. Net als het echte Ajax scoorden de Ajax Kids Clubleden er lustig op los. Fotograaf De Brouwer heeft daarom extra veel foto's van de Fun Games gemaakt, zoals je hieronder kunt zien.

Wil jij ook een keer meedoen met de Fun Games? Hou dan onze prijsvragen in de gaten. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Ben je nog geen lid van de Ajax Kids Club, sluit je dan snel aan! Tot einde seizoen word je al lid vanaf vijf euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >