Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Noord zit eerste rang en kan juichen dankzij Schwaab!

Je hoopt altijd dat er precies voor jouw neus een doelpunt valt. Wat dat betreft kwam zowel Noord als Zuid aan zijn trekken tijdens Ajax - PSV! De score werd dankzij Daniel Schwaab geopend in de eerste helft en dat was reden voor een feestje. Mooie beelden!

01 april 2019 - 12:21

De spanning hield de Johan Cruijff Arena vanaf de aftrap van de topper in zijn greep en echte kansen deden zich nauwelijks voor, maar toch opende Ajax de score. Of moeten we zeggen dat PSV dit in feite deed? Moeilijk, moeilijk…

Er werd toch echt gejuicht op de thuistribunes en dat dit dankzij een PSV’er gebeurde? Daar zat werkelijk niemand mee… Natuurlijk niet. Iedereen was al opgesprongen om de voorsprong te vieren! Als die bal maar over de lijn gaat, dan is het allang goed.

Het trage stuiteren richting doellijn en de ontlading die volgde, is vastgelegd door @NoordB. De cameraman was goed in vorm, want ook de doelpunten gemaakt aan de overkant staan op beeld. Het deerde op Noord werkelijk niemand dat de 2-1 en 3-1 aan de overkant vielen.

Als je toch de hele dag aan het nagenieten bent van Ajax - PSV, pak bovenstaande video dan ook gewoon lekker mee. Net als de beelden hieronder waar we ook gewoon naartoe linken. En nu maar hopen dat we straks kunnen spreken van de grote ommekeer!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >