Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes blij met krappe 1-0-winst in Groningen!

Pfoe, pfoe, pfoe! Was was het spannend in Groningen... Mascottes van de Ajax Kids Club waren erbij en zagen hoe Klaas Jan Huntelaar het winnende doelpunt maakte. We hebben wat foto's op een rijtje gezet.

23 april 2019 - 14:07
1200-groaja

Het is een eind rijden naar Groningen, maar dat vonden de mascottes van de Ajax Kids Club geen enkel probleem! Allemaal waren ze ruim op tijd aanwezig om met hun grote helden het veld op te mogen lopen.

Klaas Jan Huntelaar liep met niemand het veld op, want hij begon op de bank. Toch zou hij heel belangrijk worden. Het lukte Ajax maar niet om een doelpunt te maken tegen FC Groningen, dus moest trainer Erik ten Hag iets bedenken. Hij liet Huntelaar invallen! 

Dat bleek een heel goed idee, want de aanvaller maakte het enige doelpunt. Wat een opluchting! Zo bleef Ajax gelukkig koploper. Hieronder hebben we wat foto's van onszelf en Pro Shots voor je op een rijtje gezet.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >