Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Drukbezochte fandag voor Ajaxsupportertjes van 0 tot en met 5 jaar

Speciaal voor onze trouwe Ajax Kids Clubleden van 0 tot en met 5 jaar organiseerden we ook dit jaar weer een toffe fandag! Bijna alle Ajaxsupportertjes waren uitgedost in het rood-wit naar de Johan Cruijff Arena gekomen voor een gezellige ochtend.

20 april 2019 - 17:03

Baby’s, Debutantjes en Dribbelaartjes waren van 9.30 tot 12.30 uur welkom in de Arena om leuke voetbalactiviteiten te doen. Zo kon je worden geschminkt, lekker losgaan op het springkussen of aan een speciaal voetbalparcours meedoen.

Natuurlijk was Lucky er ook bij. De altijd vrolijke mascotte stond de aanwezige supportertjes aan rand van het veld de op te wachten. Er werden een heleboel high-fives, knuffels en boxen uitgedeeld. Daarnaast ging Lucky met iedereen op de foto.

Voor alle activiteiten kreeg je een stempel op een stempelkaart. Was je kaart helemaal vol, dan kreeg je bij het weggaan een stoere Ajaxbroodtrommel mee naar huis. Gaaf, toch?

Om het heerlijke evenement nog eens her te beleven, hebben we een fotoverslagje in elkaar geknutseld. De plaatjes zijn gemaakt door Pro Shots. Veel kijkplezier en hopelijk tot volgend jaar!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >