Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax en de paashaas zoeken mascottes bij Groningen - Ajax!

Op Eerste Paasdag zoeken veel kinderen naar goed verstopte eieren, maar wij zoeken vooral naar Ajax Kids Clubleden die op die dag met ons mee willen naar Groningen als mascotte!

01 april 2019 - 09:31
groaja-mascotte-1200

Eerder dit seizoen won Ajax in de Johan Cruijff Arena met 3-0 nog makkelijk van FC Groningen. Op bezoek in Groningen heeft Ajax het vaak een stuk lastiger! Het is dus te hopen dat de Ajaxpaashaas drie punten in zijn mandje kan stoppen en deze mee terugneemt naar Amsterdam. 

De wedstrijd in Groningen wordt dus gespeeld op zondag 21 april (aftrap 14.30 uur). Zoals altijd zoeken we weer mascottes die graag met ons mee willen. We zoeken elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6-11 jaar) die er maar wat graag bij zijn in het stadion van Groningen!

Zodra de wedstrijd begint, heb jij je werk al gedaan. Dan zit jij lekker met je begeleider op de tribune om de Ajacieden aan het werk te zien! Hopelijk doen de spelers flink hun best, zeker nu ze PSV zo dicht op de hielen zitten na de heerlijke 3-1-winst in Amsterdam.

Om kans te maken om met een Ajaxspeler aan de hand het veld op te lopen moet je nog wel even een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Meedoen kan tot en met zondag 7 april. De winnaars krijgen een mailtje.

Prijsvraag: Welke aanvaller van Ajax staat nu in de spits bij FC Groningen?

Wil jij ook meedoen aan onze prijsvragen? Word dan lid van de Ajax Kids Club. Tot einde van dit seizoen kun je al lid worden vanaf 5 euro.

[gravityform id="267" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >