Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: hoe je het duel met Juventus volgt buiten het stadion

De wedstrijddag is eindelijk aangebroken! Ajax treft Juventus in eigen huis. Hier wat tips hoe je alles via de kijkbuis of andere apparaten kunt volgen. Het Parool maakte ook een lijstje met locaties waar de wedstrijd op groot scherm is te volgen.

10 april 2019 - 11:48
tv-tip-juve-1200
Wie weet registreert deze camera zomaar een heel fraai doelpunt van Ajax! © Pro Shots

We gaan van de eredivisie terug naar de Champions League en van daaruit weer door naar de eredivisie. Het is schakelen voor ons als supporters, maar zeker ook voor de spelers. Tegen Juventus wordt wederom het uiterste gevraagd van de Ajacieden.

We hopen met z’n allen op een geweldig Europees avondje. Kan Ajax de ploeg uit Turijn eindelijk weer eens onder de duim houden? Wie weet! De Johan Cruijff Arena is weer eens tot op het laatste stoeltje uitverkocht en aan de ambiance in het stadion zal het zeker niet liggen. Er past geen muisje meer bij.

Voor Ajaxsupporters die er niet live in het stadion bij kunnen zijn, zetten we hieronder wat tips op een rijtje om Ajax vandaag goed te kunnen volgen.

Ajax en Juve trappen om 21.00 uur af in de Johan Cruijff Arena voor het eerste deel van het tweeluik tegen de Italianen. De return van deze kwartfinale in Turijn staat gepland voor dinsdag 16 april.

Allereerst kun je Ajax prima volgen op het open kanaal bij Veronica. De voorbeschouwing begint dit keer al om 20.00 uur, dus als je zin hebt in een uur lang analyses en bespiegelingen vooraf, schakel dan tijdig in. Na de wedstrijd, rond de klok van 23.00 uur wordt er natuurlijk ook nog nabeschouwd, mocht je er geen genoeg van krijgen. Al hangt dat mogelijk voor een groot deel af van het resultaat.

Afijn, zit je op de weg tijdens de wedstrijd, dan is het handig om NPO Radio 1 aan te zetten. Niks is zo spannend als radio-commentaar bij wedstrijden van Ajax. Hou de weg echter wel goed in de gaten bij spannende momenten. Het moet ook niet te spannend worden, zeg maar.

Uiteraard zendt hoofdsponsor Ziggo de wedstrijd ook uit. Het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal begint de uitzending om 20.55 uur. Ook kun je de wedstrijd via Ziggo Go los bestellen. Dan betaal je 3,99 euro en kun je Ajax live volgen via pc of laptop.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We zijn uitgebreid aanwezig via deze site, via TwitterInstagram en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >