Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: maak en deel jouw ideale opstelling tegen Spurs!

Waar is Ajax toe in staat in Londen? Het steeg boven zichzelf uit in München, Madrid en Turijn. Ajax was aldoor de underdog, maar dat lijkt - met een finale op het spel - nu echt voorbij. Wie stel jij op in het prachtige en fonkelnieuwe Tottenham Hotspur Stadium?

30 april 2019 - 11:15
ten-hags-elf-neres-1200
Kan Neres Spurs pijn doen in de omschakeling...? © Pro Shots

De keuze is reuze, want alle gele kaarten zijn kwijtgescholden en Erik ten Hag kan beschikken over een fitte selectie. Zo is Noussair Mazraoui na wat enkelleed weer van de partij en dat stelt de trainer gelijk voor de eerste keuze: Mazraoui of Joël Veltman?

Laatstgenoemde deed het prima tijdens de afwezigheid van Mazraoui, maar de jongste van de twee deed het voor zijn schorsingen en blessures natuurlijk hartstikke goed. Als jij Ten Hag mocht adviseren, wat zou jij dan doen in deze halve finale...?

En als we onze blik naar de voorste linie verleggen: zou jij David Neres bijvoorbeeld opstellen? De Braziliaan weet doorgaans wel raad met dit soort wedstrijden en Tottenham blijkt nogal eens kwetsbaar in de omschakeling. Dan is de snelheid van Neres vrij goed bruikbaar. Maar goed, misschien denk jij er anders over!

Natuurlijk is de trainer die uiteindelijk de namen op het wedstrijdformulier zet, maar het is natuurlijk grappig om hem ongevraagd van advies te voorzien. Dat kan heel simpel in onze app. Daarin kun je immers je eigen opstelling fabriceren! Dit kan door onze app te downloaden en vervolgens te openen.

Ga naar het tabblad 'de tribune' en kies de wedstrijd tegen Spurs uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. Als je klaar bent, is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself.

Laat maar eens zien met welke ploeg jij vindt dat Ajax moet aantreden in Londen. Wij zijn benieuwd!

Maak die opstelling, verklaar net als Kuijff hieronder je keuzes en laat zien hoe jij Ajax richting de finale van de Champions League stuwt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >