Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

KNVB verplaatst nog eens twee wedstrijden van Ajax

Nee, dit heeft niets te maken met overmoed. Wel met vooruitdenken. Ajax is nog altijd actief in de Champions League en stel nu dat de halve finales worden gehaald... Dan moeten er op het laatste moment weer eredivisieduels worden verzet. Dat wordt voorkomen door nu al twee wedstrijden te verplaatsen.

02 april 2019 - 10:47
verplaatsdingencar
Het wordt weer tijd om thuis wat zaken te overleggen... © Pro Shots

Het is hoog tijd om de agenda's erbij te pakken, want er worden weer twee wedstrijden van Ajax verplaatst. Dit heeft te maken met mogelijke Europese verplichtingen, het is niet dat direct betrokkenen het nu zo leuk vinden weer planningen in de war te gooien. 

Het gaat om het uitduel met FC Groningen en de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Het treffen met de Groningers gaat van zondag naar zaterdag om 18.30 uur en de ontmoeting in eigen huis met de Arnhemmers gaat van woensdag naar dinsdag. Vitesse-thuis blijft om 20.45 uur.

We hebben de nieuwe speeldata op een rijtje gezet:

  • Zaterdag 20 april om 18.30 uur : FC Groningen - Ajax
  • Dinsdag 23 april om 20.45 uur: Ajax - Vitesse

Achter het speelmoment van De Graafschap - Ajax staat vanaf nu een sterretje. Deze wedstrijd, van speelronde 33, staat op de rol voor zondag 28 april om 14.30 uur. Net als de acht andere wedstrijden. Als Ajax nog verder komt in Europa, wordt deze wedstrijd verschoven naar vrijdag 26 april. Inderdaad, dat is op Koningsavond.

Stel dat het Ajax lukt om Juventus uit te schakelen – uitsluitsel volgt laat op de avond van dinsdag 16 april – en inderdaad de laatste vier van de Champions League te bereiken, houd er dan rekening mee dat de halve finales worden ingepland op 30 april / 1 mei en 7/8 mei.

De speeldatum van de KNVB-bekerfinale blijft ongewijzigd. De strijd om de dennenappel stond geprogrammeerd voor zondag 5 mei (aftrap 18.00 uur) en dit blijft ook gewoon zo. Het kan haast niet anders of er volgt snel meer informatie over de kaartverkoop.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >