Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Feyenoordsupporter wordt prompt Ajacied tijdens Ajax - Juventus

Dat Ajax de harten van Ajaxsupporters wekelijks opnieuw verovert, is allang bekend, maar na afloop van een zinderende Ajax - Juventus (1-1) ontwaarden we zelfs een Feyenoordsupporter die een beetje in de war was.

11 april 2019 - 10:40

Of nou ja, in de war? Het is nooit te laat om het licht te zien, al was het wel een beetje heel erg vreemd. Maar ook wel grappig. We weten het eigenlijk niet zo goed. Hoe dan ook, AT5 haalde na het laatste fluitsignaal wat supporters voor de camera. Dat leverde aardige beelden op.

Om te beginnen dus een vrolijke snuiter in Ajaxshirt. Een Ajaxsupporter, zou je denken. Mis, zo bleek al snel. Of hij is het ter plekke in de Arena alsnog geworden. “Ik heb echt de tijd van mijn leven gehad,” klinkt het vol bewondering. “Ik ben geen Ajacied. Ik kon mee met een vriend van mij en ben zelf Feyenoorder.”

Oké, wauw! Het kan kennelijk allemaal. We zien op de beelden ook een man die op zijn oude dag zo ontzettend had genoten van zijn Ajax. Hij gaat al tachtig jaar trouw naar Ajax en beleefde ook nu weer een topavond. “Ik had het vanmiddag zwaar en was ziek. Maar ik ben helemaal opgeknapt, alleen al door hier te zijn.”

Dat is toch prachtig? De taferelen rond de Arena na afloop waren dan ook een stuk prettiger dan die ervoor, zo blijkt uit bovenstaande beelden van onze stadszender.

Vrolijke gezichten van supporters die in het stadion een zinderende pot voetbal meemaakten, maar voor de wedstrijd werden geconfronteerd door een enorme politiemacht. Waar dat allemaal voor nodig was vragen ook wij ons danig af.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >