Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word vaandeldrager bij topper Ajax - PSV!

Als je lid bent van Ajax Jonge Schare, dan doe je er goed aan even door te lezen. We hebben namelijk een toffe prijsvraag klaargezet en deze winnen levert op voorhand een mooie ervaring op. De winnaars staan namelijk bij Ajax - PSV op het veld als de spelers de tunnel uitkomen. Lees snel hoe jij die persoon kunt zijn!

21 maart 2019 - 10:00
vaandeldragers-ajax-psv-1200

We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen wat er op het spel staat als PSV zondag 31 maart op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. We verwachten een ramvol stadion en Erik ten Hag hoopt op een Champions League sfeertje. Daar rekenen wij eigenlijk ook wel op. Kortom, daar wil je als lid van Ajax Jonge Schare maar wat graag bij zijn! 

En wie weet lukt dat ook wel, als je meedoet aan deze prijsvraag. We zoeken namelijk acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en PSV. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide teams. Dat geeft de hele opkomst een bijzonder tintje en wie weet help jij daar fijn aan mee.

Meedoen kan tot en met maandag 25 maart, 15.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag. Een lidmaatschap tot einde seizoen kost nu maar 10 euro.

Prijsvraag: In welk jaar won Ajax voor het eerst in de Arena van PSV in de eredivisie, wat was de uitslag en wie maakten de doelpunten?

[gravityform id="258" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >