Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een interview met Donny van de Beek!

Wij zoeken een Ajaxsupportertje dat Donny van de Beek graag wil interviewen voor Ajaciedjes, het blad van de Ajax Kids Club!

19 maart 2019 - 14:57
win-interview-donny-1200

Bij Ajax lopen veel goede voetballers rond. Donny van de Beek is natuurlijk zo’n goede voetballer. De middenvelder kan goed voetballen en we kunnen ons voorstellen dat je van alles van hem wilt weten! Nou, dan hebben we dus fijn nieuws, want we zoeken een Ajax Kids Clublid dat Donny wil interviewen.

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) kan deze superprijs winnen door een toffe vraag voor Donny te bedenken. De bedenker van de leukste vraag pikken we eruit en nodigen we uit voor een vraaggesprekje op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax. Supergaaf toch?

Let wel even goed op, het interview vindt plaats op vrijdag 19 april na de training. Dat is meestal rond 12.00 uur.

Word jij onze sterverslaggever voor Ajaciedjes? Verzin snel een toffe vraag en wie weet mag jij die zelf aan Donny stellen. Je kunt jouw vraag (met je lidnummer) insturen tot en met woensdag 10 april via kidsclub@svajax.nl. De winnaar krijgt een belletje van ons.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >