Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

We zoeken mascottes voor Ajax - Excelsior!

Joehoe! Onze Lucky heeft hulp nodig! De Ajaxlynx wil graag met een dribbelaartje het veld op bij Ajax - Excelsior, maar zoekt ook nog zes Ajax Kids Clubleden die het tof vinden om met een speler van Ajax mee het veld op te lopen.

25 maart 2019 - 10:18
ajax-excelsior-mascotte-1200

De wedstrijd tegen de club uit Rotterdam wordt zaterdagavond 13 april om 18.30 uur gespeeld. Dat is gaaf, want avondwedstrijden in de Johan Cruijff Arena zijn toch best een beetje speciaal. Gelukkig begint de wedstrijd een beetje op tijd, dus je bent niet al te laat weer thuis. Al hangt dat natuurlijk wel een beetje af van waar je woont.

Lijkt het jou gaaf om eens mee te maken hoe het is om mascotte bij Ajax te zijn? Lees dan snel door en doe mee aan onze prijsvraag.

We hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd mogen verzamelen in de spelerstunnel. Dat is natuurlijk heel spannend, want vanuit de tunnel loop je dan het veld op en krijg ook jij een groot applaus van het publiek.

Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met onze Lucky het veld op. Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 31 maart meedoen. Daarna krijgen de winnaartjes een mailtje.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Ook krijg je een echt mascotte-diploma mee naar huis!

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen zorgen! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. Tot einde van dit seizoen word je al lid vanaf 5 euro.

Prijsvraag: Ajax won de uitwedstrijd tegen Excelsior dus met 1-7. Welke Ajacied maakte twee doelpunten?

[gravityform id="261" title="false" description="false" ajax="true"]

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >