Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Kids Clubleden bouwen fantastische Johan Cruijff Arena's!

Ajax speelt zondag 31 maart de topper tegen PSV. Voor die kraker schreven we een knutselprijsvraag uit voor leden van de Ajax Kids Club. De bedoeling? Bouw de Johan Cruijff Arena en win een mascotteplek. Nou, dat hebben we geweten!

19 maart 2019 - 12:17
12003

Tjonge, wat kunnen Ajax Kids Clubleden goed knutselen... Wauw! We ontvingen tegen de honderd zelfgemaakte Johan Cruijff Arena's. De meeste bouwwerken kwamen via foto's of filmpjes binnen per mail, maar veel kinderen brachten hun bouwsel zelf naar ons toe.

We zijn een beetje overdonderd van al het moois. We zien Ajaxstadions van Lego, papier mache, karton, papier, playmais en hout. Ook zijn er kinderen die de Johan Cruijff Arena hebben nagebouwd in het spel Minecraft. Daar zijn ook flink wat uurtjes werk in gaan zitten.

Kortom: de jury moest overuren draaien om de winnaars te kiezen. Zes kinderen winnen de felbegeerde mascotteplekken en mogen voorafgaand aan Ajax - PSV met een speler van Ajax het veld oplopen. 

Maar ja, we kregen zo ontzettend veel mooie dingen binnen dat we besloten om meer weg te geven! Zo zijn er ook Fun Games bij Ajax - PSV en ook daarvan geven we twaalf plekken weg aan kinderen die zo hard hebben gewerkt om mooie stadions te maken. Tot slot geven we nog wedstrijdkaartjes weg.

Alle prijswinnaars krijgen bericht van ons.

Wil je weten wat er allemaal is binnengekomen? Nou, check dan gauw het onderstaande fotoverslag!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >