Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Let op: wijzigingen tijden en data Willem II-uit en Excelsior-thuis

Nieuws vanuit de Zeisterbossen! Maar liefst acht wedstrijden in speelronde 29 en 30 van de eredivisie krijgen een nieuwe datum of een nieuwe aanvangstijd. Voor Ajax betreft het een tweetal aanpassingen.

13 maart 2019 - 10:48
aanpassingen-1200
Het duel met Excelsior wordt een dagje naar voren gehaald. © De Brouwer

De KNVB stelt dat de wijzigingen zijn afgesproken met de betrokken clubs om Ajax een optimale voorbereiding te bieden op de kwartfinale van de Champions League. Net als in aanloop naar Real Madrid-uit denkt de bond dus mee in het belang van het Nederlandse voetbal.

Goed, pak dus even je agenda erbij, want dan kun je even vastleggen waar je precies rekening mee moet houden als het om je cluppie gaat.

De uitwedstrijd tegen Willem II betreft alleen een wijziging in tijd. Deze stond aanvankelijk geprogrammeerd voor 19.45 uur, maar de aftrap wordt een stukje vervroegd naar 18.30 uur. De wedstrijd blijft wel gewoon op zaterdag 6 april staan.

Een ronde later treft de ploeg van Erik ten Hag Excelsior en deze ontmoeting wordt een dagje naar voren gehaald. Dit duel gaat van zondag 14 april naar zaterdag 13 april. De nieuwe aftraptijd is 18.30 uur.

Net als voor het tweede duel in de achtste finale met Real Madrid geeft de KNVB Ajax de gelegenheid zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstrijden in de kwartfinale van de Champions League. De wedstrijden vinden plaats op dinsdag 9 of woensdag 10 april en dinsdag 16 of woensdag 17 april.

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >