Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen gaan rijden naar Willem II-uit!

Als alles gaat zoals we hopen, is de competitie straks weer spannend. Tegen de tijd dat het weer spannend is, staat de uitwedstrijd tegen Willem II op het programma. Deze zaterdag krijgt de kaartverkoop een vervolg en kun je intekenen op SV Ajax-bussen!

23 maart 2019 - 00:03
buswillemcar
Hopelijk hebben we het weer naar ons zin in Tilburg. © De Brouwer

De wedstrijd tussen de Tilburgers en Ajax staat gepland voor 6 april. De aftrap is vervroegd naar 18.30 uur omdat de Ajacieden woensdag alweer moeten aantreden tegen Juventus. Gelukkig spelen we op een zaterdag.

Dit biedt de 600 Ajacieden die welkom zijn in het uitvak alweer meer kans om ook daadwerkelijk van de partij te kunnen zijn. Als je ‘gewone’ uitkaarthouder bent, mag je je zaterdag mengen in de loterij. De hoofdprijs is een kaartje.

Er is voor Willem II-uit sprake van een verplichte buscombi vanaf de Johan Cruijff Arena, maar dit is niet voor alle uitfans even handig. Gelukkig is daar SV Ajax! Wij laten handige bussen rijden, zodat je ook vanaf alternatieve plekken kunt opstappen.

Grote kans dat in dit geval een voorkeur leeft voor Den Bosch. Daarom laten we vanaf hier twee bussen rijden. Op die manier hopen we de reistijd voor velen alweer iets te kunnen verkorten.

Meerijden met bus Middenweg zit er alleen niet meer in, die zit al helemaal vol. We hebben nog wel plek in de bussen die vertrekken vanuit Almere/Duivendrecht (10), Den Bosch (22 en 46) en Leiden (20).

Omdat het een verplichte buscombi betreft, hoe je niet te betalen voor onze busreis.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >