Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Groepje Ajacieden 'glipt' alsnog naar binnen bij laatste training Ajax

Het is een groepje Ajacieden maandag alsnog gelukt om alvast de nodige voorpret te beleven. Er zijn bij Real Madrid tijdens de afsluitende training voor een Europese uitwedstrijd geen uitsupporters meer welkom op de tribune, maar zeker 75 Ajaxsupporters vonden een omweg.

04 maart 2019 - 20:04
glippenrealcar
Biertje en training kijken op bezoek bij Real, wat wil je nog meer?! © De Brouwer

Het is altijd leuk om de laatste training van Ajax te bezoeken. Je komt nog eens ergens buiten een uitvak om en niet zelden is de spelersgroep zelfs aanraakbaar. Een kort gesprekje of een selfie is zo gemaakt en dat is voor iedereen leuk. Zowel voor de supporters als de spelers.

Helaas bleek dit alles onmogelijk bij een nieuw bezoek van Ajax aan Bernabéu. De vorige drie keer was niets te gek en namen er volop Ajacieden plaats op de hoofdtribune. Je moet toch omwisselen en als je in het bezit bent van een wedstrijdkaart, is het prima om te blijven hangen.

Het gebeurt ook nog wel eens dat je Edwin van der Sar of andere helden van vroeger tegen het lijf loopt. Dat zat er voor de groep 'glippers' niet in, maar dat was dan ook het enige wat eraan ontbrak. Hoe het was gelukt om binnen te komen? Nou, je vindt in Bernabéu diverse bars en restaurants.

Tegenover 5 euro inleg kreeg je toegang tot het café, dat is gelegen op de omloop van de tweede ring. Dat is al een stukkie dichterbij het veld dan het uitvak, dat zich op de vierde en vijfde ring achter het net bevindt. Om het helemaal af te maken was de eerste consumptie van de club. Proost!

Meer staan in een 'officieel fotoverslag' van onze belevenissen in Madrid.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >