Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Deze wallpaper van Tadic is voor de eeuwigheid!

Waar moet je beginnen op de dag nadat Ajax zich heeft geplaatst voor de kwartfinales? We weten amper wat we hebben meegemaakt, laat staan wat we nu aan het doen zijn. We zijn maar snel op zoek gegaan naar een wallpaper en we hebben een mooie gevonden. Eentje van Dusan Tadic!

06 maart 2019 - 02:01
wallpaperreaajacar
Dit is een uitsnede van het origineel. Scroll dus maar snel door! © Pro Shots

Tadic voetbalde zowel voor eigen publiek als in Bernabéu een fenomenale wedstrijd. Hij speelde goed, echt heel erg goed. Zoals alle Ajacieden natuurlijk goed voetbalden, maar op basis van deze twee wedstrijden? Misschien is Tadic wel de man die erbovenuit springt.

Twee assists en een prachtig doelpunt. Zo'n opbrengst scoren niet veel spelers in de Champions League tegen Real. Tadic wel. Nota bene in het shirt van Ajax! We waren deze zomer in de wolken toen hij naar Ajax kwam. Precies omdat we zulke dingen hoopten!

Je moet altijd maar afwachten of het vervolgens uitkomt, maar Tadic maakt de verwachtingen waar. Hij overtreft ze zelfs. Hij overtreft de verwachtingen zelfs ruimschoots als Ajax Europees speelt. Er is niet zomaar sprake van een CL-variant, die hebben we aan Tadic te danken.

Deze wallpaper van Tadic hebben we ook aan Tadic te danken. En aan minimaal tien andere Ajacieden natuurlijk, maar onze wallpaper kent slechts een hoofdrolspeler. Dat is Tadic. Het is echter zo mooi om onderin ook dat logo van Real Madrid te zien staan. Wij maken namelijk niet zomaar wallpapers, alleen als er iets te vieren valt. Nou, het is feest!

Zien we deze Tadic terug als achtergrond van jouw mobiele telefoon? Stuur ons dan een screenshot, dat vinden wij leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >