Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Welke Ajacieden scoorden in laatste tien edities Heracles-uit?

Een aantal van jullie vond onze vorige quiz te makkelijk. Of het niet wat lastiger kon. Prima, doen we dat toch! Weet jij welke spelers van Ajax het net vonden tijdens de laatste tien edities van Heracles - Ajax?

06 februari 2019 - 10:44
heraja-1200-quiz

De spelersbus van Ajax koerst zaterdagavond richting Almelo voor het eredivisietreffen met Heracles. Het fluitje voor het beginsignaal op het kunstgras in het Polman Stadion klinkt om 18.30 uur. Wedstrijden tussen de twee Griekse helden leveren vrijwel altijd doelpunten op. Dat blijkt wel als we de laatste tien edities er eens op nakijken.

Ajax won de uitwedstrijd de laatste tien jaar zevenmaal. Twee keer eindigde het duel in een gelijkspel en eenmaal verloren de Ajacieden. Dat gebeurde vorig seizoen, toen de ploeg - toen nog onder leiding van Marcel Keizer - onderuit ging met 2-1.

Ajax vond de afgelopen tien seizoenen 24 keer het net in Almelo. Kijk, precies daarover gaat deze quiz! Want weet jij nog welke spelers verantwoordelijk waren voor de doelpunten? We geven jullie acht minuten de tijd om de namen hieronder in te vullen.

Jullie wilden een lastige quiz? Nou, dan krijgen jullie die. Graag gedaan!
Nou vooruit, we geven één antwoord cadeau: vul 'eigen doelpunt' maar vast in.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >