Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Rentree Veltman nu pas echt compleet dankzij wallpaper!

Wat moeten we nu onthouden van Ajax - NAC (5-0)? Laten we hopen dat dit het begin is van een reeks die leidt tot de landstitel, maar dat is nogal koffiedik kijken. Of toekomstmuziek. We weten het gewoon niet. Wat we wel weten, is dat Joël Veltman eindelijk zijn rentree maakte!

17 februari 2019 - 19:39
veltmanwallpapernac

Het applaus was groot in de Johan Cruijff Arena. Dit had ten eerste te maken met de wissel van lieveling Nico Tagliafico, die ook zondag weer liep te bikkelen zoals alleen hij dat kan. Maar het applaus bleef, ook na het aankondigen van zijn vervanger.

De omgeroepen naam was namelijk die van Veltman en we weten allemaal dat de oud-aanvoerder een moeilijke tijd achter de rug heeft. Zo'n driekwart jaar geleden liep de verdediger een zware knieblessure op en daarna zagen we hem niet meer.

Ja, af en toe op het trainingsveld of tijdens een oefenpotje. Maar dat is niet echt. Dat is het nu wel. Veltman is terug! Spelers die zich terug knokken na een zware blessure, verdienen applaus. Binnen de kortste keren won Veltman een ziekenhuisbal en was hij 'erdoorheen'. Dan ben je echt terug!

Om het feest van Veltmans terugkeer compleet te maken, hebben wij een wallpaper gemaakt. Goed om je weer te zien, Joël!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >