Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Gezocht: ballenjongens/-meisjes en vaandeldragers bij Ajax - PEC!

Je hebt vast wel gehoord dat er nogal wat aan de hand is rondom Ajax – PEC Zwolle. Je hebt alleen nog niet gehoord dat er wellicht een hoofdrol voor jou is weggelegd. Ook rond Ajax - PEC hebben we namelijk weer een heel toffe prijsvraag!

22 februari 2019 - 15:35
ajsprijsvraagpeccar

Zoals het er nu naar uitziet, speelt Ajax woensdag 13 maart (aftrap 18.30 uur) tegen de ploeg van Jaap Stam. De wedstrijd is verzet zodat de Ajacieden zich beter kunnen voorbereiden op het uitduel met Real Madrid.

Maar woensdag de 13e komt PEC naar de Johan Cruijff Arena en we hopen van harte dat er dan nog sprake is van een titelrace. Voor leden van Ajax Jonge Schare hebben we ook voor deze wedstrijd weer een toffe prijsvraag. Als je wint, is er tijdens Ajax - PEC een belangrijke rol voor jou weggelegd.

We spelen de wedstrijd namelijk niet zonder ballenjongens of -meisjes. Precies om die reden kijken we naar jullie. Wil jij de belangrijke taak krijgen om spelers een nieuwe bal toe te gooien, als deze buiten de lijnen is gewerkt?

We zoeken ook acht vaandeldragers, eerlijk verdeeld over de vaandels van Ajax en PEC. Als de spelers het veld opkomen, tonen onze vaandeldragers de logo’s van beide clubs. Dat geeft de hele opkomst een bijzonder tintje.

Als je wilt winnen en het maakt je niet zo veel uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je natuurlijk iets meer kans op een plekje!

Dus even samenvatten: we zoeken tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 25 februari. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag. Een lidmaatschap tot einde seizoen kost nu maar 14 euro.

Prijsvraag: welke drie basisspelers van de vorige editie van PEC-thuis spelen nu niet meer voor Ajax?

[gravityform id="225" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >