Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Gezocht: ballenjongens/-meisjes en vaandeldragers bij Ajax - NAC!

Als Ajax er zin in heeft, dan speelt het geweldig voetbal in de Johan Cruijff Arena. Hopelijk gebeurt dat ook tegen NAC Breda, een potje waar we een heel toffe prijsvraag voor hebben!

06 februari 2019 - 16:40
ballenjongens-nac-thuis-1200

Ajax speelt zondag 17 februari tegen de club uit Noord-Brabant. De wedstrijd begint al om 12.15 uur. Vorig seizoen werd het 3-1 voor Ajax en lieten Donny van de Beek, David Neres en Hakim Ziyech de supporters juichen.

Voor leden van Ajax Jonge Schare hebben we ook voor deze wedstrijd weer een toffe prijsvraag klaarstaan. Als je wint kun je bij Ajax - NAC wel eens heel dicht op de actie komen te staan.

We spelen de wedstrijd namelijk niet zonder ballenjongens of -meisjes. Precies daar kom jij misschien om de hoek kijken. Wil jij de belangrijke taak krijgen om spelers een nieuwe bal toe te gooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt?

We zoeken trouwens ook acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en NAC. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide teams. Dat geeft de hele opkomst een bijzonder tintje en wie weet help jij daar fijn aan mee.

Als je wilt winnen en het maakt je niet zo veel uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je natuurlijk iets meer kans op een plekje!

Dus even samenvatten: we zoeken tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 11 februari. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag. Een lidmaatschap tot einde seizoen kost nu maar 14 euro.

Prijsvraag: welke Ajacied kreeg vorig seizoen een gele kaart tegen NAC in de Arena?

[gravityform id="216" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >