Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ga jij als mascotte met ons mee naar AZ - Ajax?

Ho, wacht, even opletten! Een van de leukste prijzen van dit voetbaljaar staat voor jullie klaar. Ajax speelt zondag 17 maart in Alkmaar tegen buurman AZ en daar kun jij bij zijn! Hoe? Als spelersmascotte natuurlijk! Check snel de prijsvraag hieronder.

25 februari 2019 - 09:12
mascottes-az-ajax-1200

Met Matthijs de Ligt het veld op lopen? Of met Andre Onana, Noussair Mazroui, Frenkie de Jong of Kasper Dolberg...? Met de spelers van Ajax het veld op lopen is voor veel supportertjes een grote wens. Wie weet komt die droom voor jou uit en zien we jou terug op televisie in de spelerstunnel van het AZ-stadion.

We gaan namelijk nooit zonder onze mascottes op pad! Misschien kun jij de spelers als mascotte nog even succes wensen. Eerder dit seizoen was Ajax véél te sterk voor AZ (5-0), maar AZ bijt in eigen stadion vast een stuk beter van zich af. Ajax moet dus supergoed opletten, want ze kunnen natuurlijk heus wel voetballen in Alkmaar.

Hoe dan ook: we zoeken elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die er heel graag bij willen zijn in het AFAS Stadion. Zie jij dit alles zitten? Dan moet je eerst nog even de prijsvraag hieronder beantwoorden. Als je het goed hebt, loop jij misschien wel aan de hand van je grootste idool het veld op.

Oh ja, en daarna zoek je - samen met je begeleider - een plekje op de tribune. Cool toch?

Meedoen kan tot en met zondag 3 maart. De winnaars krijgen een mailtje.

Prijsvraag: Eerder dit seizoen won Ajax in eigen stadion met 5-0 van AZ. Wie maakte het eerste doelpunt en in welke minuut?

Ben je nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan een volgende prijsvraag? Sluit je dan snel aan bij de Ajax Kids Club! Binnen twee werkdagen ontvang je een lidnummer. Je wordt nu al lid vanaf 7,50 euro.

[gravityform id="227" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >