Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Dolberg toont weer glimpen van waar hij toe in staat is!

Het is niet gemakkelijk om Kasper Dolberg te zijn. Of om bij Ajax in de spits te staan. Het is net alsof je keeper bent, zeker als de tegenstander de bus passeert. Je wordt beoordeeld op maar enkele momenten, waar je het meeste van moet zien te maken. Dolberg deed het dit keer goed!

03 februari 2019 - 09:54
wallpapervvv

We onthouden natuurlijk de fenomenale voetbeweging waarmee hij de 2-0 in de kruising werkte, maar Dolberg deed nog veel meer goed. Het viel misschien niet zo op omdat niet alle acties lukten, maar bedenk er eventjes bij dat de spits telkens drie man in zijn nek had hijgen.

Als je dan de eerste twee tegenstanders afschudt, kan het gebeuren dat nummer drie er alsnog met de bal vandoor gaat. Is dat dan de schuld van de aanvaller? Dat is een goede vraag. Eentje waar vrij lastig antwoord op valt te geven. Maar je ziet dat 'het' er zit bij Dolberg.

Het is nu zaak om het eruit te laten komen! Over vertrouwen valt niet te klagen, want de Deen mocht opnieuw in de basis beginnen. En hij vindt het net. Het wordt nu zaak om dat vaker en constanter te doen, zodat Ajax kan bouwen op zijn poppetje in de punt van de aanval.

Hopelijk doet dit doelpunt ook Dolberg goed. En volgt er meer, veel meer! Dat zal ook wel moeten als Ajax zichzelf nog een serieuze kans toedicht in de titelstrijd. De boodschap is wel duidelijk: we gaan het zien!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >