Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Alweer bijzonder Europees avondje door de ogen van een Ajacied

Europese avondjes vormen iets speciaals. Je kunt het niet echt uitleggen. Je moet het voelen, erbij zijn, zeker in de Johan Cruijff Arena. Ajax maakt er de laatste jaren iedere keer weer een spektakel van. Zo ook tijdens het thuisduel met Real Madrid (1-2). Het levert wederom mooie beelden op!

14 februari 2019 - 16:23

Het is niet zomaar dat de JC Arena en nu ook zelfs de Ziggo Dome zijn uitverkocht voor een Europese wedstrijd van Ajax. Er gebeuren gewoon altijd toffe dingen, die reden zijn om nog dagenlang over na te praten.

De goede zin moest na Heracles-uit van ver komen, maar als je dan eenmaal het vak betreedt en de grote vlag van de Champions League in de middencirkel ziet liggen… Tsja, dan ben je eigenlijk alweer direct verkocht.

Het neerleggen van die vlag maakt bijzondere krachten los, zowel binnen als buiten de lijnen. Met name het gebeuren buiten de lijnen komt aan bod in deze video, gemaakt en gemonteerd door @pi_alfa. Check ook YouTube voor nog veel meer sfeervideo's.

Er komen twee duidelijke juichmomenten voorbij in de video, maar helaas telde slechts één. Beide doelpunten van Real telden helaas wel. Als gevolg daarvan liepen we niet euforisch naar buiten, maar we kunnen tenminste wel weer trots zijn op Ajax. Op naar zondag.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >