Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax stelt orde op zaken in tweede set en wil nu doordenderen!

Het spel van Ajax heeft in de eerste weken van 2019 wel wat weg van een vrouwentennisster. Het gebeurt daar wel eens dat je diverse games op rij wint, om vervolgens te worden gebroken en een hele set af te staan. Gelukkig liet Ajax tegen VVV-Venlo (6-0) zien dat het nog steeds hard kan slaan.

03 februari 2019 - 09:27
fotosajavvvopenercar

Het hele idee van VVV-thuis was het nare gevoel wegspoelen en weer een beetje vertrouwen in eigen kunnen krijgen. Je weet vooraf al: na zo'n dreun als in De Kuip loopt het niet vanaf de eerste minuut lekker. Het is dan de kunst om rustig te blijven en op zoek te gaan naar waar 'het' zit.

Daar is wat afstemming voor nodig. Alsof je voor het eerst na lange tijd weer een balletje serveert. En het duurde inderdaad even, maar toen Ajax voelde dat het nog in de benen zit, ging het ook steeds beter. De tweede helft voetbalden de Ajacieden op een manier die deed denken aan 2018.

Sommige vrouwentennissters zijn dan wel erg wisselvalligheden, we kennen ook voorbeelden van veelvraten die wedstrijd na wedstrijd en dus toernooi na toernooi winnen. Om dit toernooi alsnog winnend af te sluiten, moet Ajax een reeks neerzetten. Een heel mooie reeks. Dat wordt niet gemakkelijk, maar de eerste stap is gezet. Op naar meer!

De foto's van Ajax - VVV zijn gemaakt door De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, wordt het tijd om je uit te spreken over een belangrijke kwestie. Wie maakte zaterdag de meeste aanspraak op de titel Ajacied van de Wedstrijd? Dolberg werd in het stadion omgeroepen, maar misschien stem jij liever op Tagliafico. Dat mag. Stemmen doe je hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >