Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: hoe je het duel met Real Madrid volgt buiten het stadion

De wedstrijddag is eindelijk aangebroken! Ajax treft Real Madrid in eigen huis. Hier wat tips hoe je alles via de kijkbuis of andere apparaten kunt volgen.

13 februari 2019 - 12:41
tv-tip-12001
Real trainde dinsdag in een toen nog lege Johan Cruijff Arena. © Ajax Images

De Johan Cruijff Arena is woensdag stijf uitverkocht en ook de Ziggo Dome stroomt vol met Ajacieden die daar het duel op groot scherm bekijken.

We hopen met z’n allen op een geweldig Europees avondje. Herleven oude tijden? Wie weet! André Rieu en zijn viool zijn in elk geval van de partij om de sfeer te verhogen.

Voor Ajaxsupporters die er niet live in het stadion bij kunnen zijn, zetten we hieronder wat tips op een rijtje om Ajax vandaag goed te kunnen volgen.

Ajax en Real trappen om 21.00 uur af in de Johan Cruijff Arena voor het eerste deel van het tweeluik tegen de Spanjaarden. De return van deze achtste finale staat gepland voor dinsdag 5 maart.

Allereerst kun je Ajax prima volgen op het open kanaal bij Veronica. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur, dus als je zin hebt in analyses en bespiegelingen vooraf, dan moet je tijdig inschakelen.

Zit je op de weg, dan is het handig om NPO Radio 1 aan te zetten. Niks is zo spannend als radio-commentaar bij wedstrijden van Ajax. Hou de weg echter wel goed in de gaten!

Uiteraard zendt hoofdsponsor Ziggo de wedstrijd ook uit. Het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal begint de uitzending om 20.55 uur. Ook kun je de wedstrijd via Ziggo Go los bestellen. Dan betaal je 3,99 euro en kun je Ajax live volgen via pc of laptop.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We zijn uitgebreid aanwezig via deze site, via TwitterInstagram en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >