Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: halve finale tussen Feyenoord en Ajax live op open net!

Mocht je het eventueel gemist hebben, dan herinneren we je er graag aan dat de bekerklassieker tussen Feyenoord en Ajax woensdag live voor iedereen is te zien op het open net.

27 februari 2019 - 09:56
tv-tip-klassieker-1200
Wij gokken dat de kijkcijfers door het plafond gaan! © Pro Shots

De uitzending wordt verzorgd door FOX Sports, maar is op het open net van FOX te zien. Voor Ziggo is dat kanaal 11 en voor KPN stem je af op kanaal 14. Het is alweer negen jaar geleden dat een wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax live op een open net is te zien, dus dat alleen al is best bijzonder.

De wedstrijd begint pas als Kevin Blom rond 20.45 uur op zijn fluitje blaast, maar bij FOX zijn ze er al veel vroeger bij. Heel veel vroeger zelfs. De bespiegelingen vooraf starten al om 18.00 uur. Vanaf dat tijdstip wordt live uitgezonden vanuit De Kuip.

Presentator Jan Joost van Gangelen praat de tijd vol, samen met analisten Kenneth Perez en John de Wolf. Hans Kraay junior neemt de interviews voor- en achteraf voor zijn rekening en Mark van Rijswijk mag de wedstrijd van kundig commentaar voorzien.

We hopen uiteraard dat we bij een volgende klassieker als supporters gewoon mee mogen naar Rotterdam. Dat is en blijft het allermooiste, maar het is wel fijn dat niemand de wedstrijd hoeft te missen. Toch blijft het wringen dat Ajax de steun van zijn eigen supporters moet missen in De Kuip.

Natuurlijk zijn wij woensdag ook te volgen via onze vaste kanalen op Twitter, Facebook en Instagram.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >