Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Impressie van een alternatieve awayday in Den Haag

De dag van ADO Den Haag - Ajax was een bijzondere voor zo'n 249 Ajacieden. Waar normaal de binnenstad verboden terrein is, meldden zich nu juist Ajacieden in hartje Den Haag. Dit omdat ze nog altijd niet welkom zijn in het uitvak van het Cars Jeans Stadion.

24 februari 2019 - 22:54
demoadoajacar

Het moest een rare gewaarwording zijn geweest om in de bus te stappen zonder Ajax te kunnen steunen tijdens een uitwedstrijd. Sterker nog, het stadion waarin Ajax voetbalde, werd onderweg gepasseerd. Dan wordt een dag vanzelf bijzonder.

En een bijzondere dag werd het. De demonstratie om in de toekomst wel ADO - Ajax te mogen bijwonen, was in eerste instantie voorzien op het Malieveld. Dit ging alleen niet lukken omdat de bezoekers werden opgewacht door een groepje Hagenezen.

De politie vond het geen goed idee als alles en iedereen zich tussen elkaar zou begeven, maar een alternatief was gelukkig snel gevonden. Daar kon het 'uitvak' alsnog zijn punt maken. Het is toch van de gekke dat we in de Hofstad nog altijd niet welkom zijn om Ajax aan te moedigen?

Laten we hopen dat we met deze demonstratie hebben laten zien dat het niet aan de Ajacieden ligt. Het was qua maken van een punt in ieder geval een geslaagde dag. Laten we hopen dat het in de toekomst iets oplevert en niet meer op een telefoontje hoeven te checken of Ajax wel wint (1-5).

De foto's zijn van De Brouwer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >