Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel of Ajax de zenuwslopende klus tegen Valencia klaart!

Wij hebben inmiddels geen nagels meer over en zijn best benieuwd hoe jij denkt over Ajax - Valencia. Is het voor jou net zo zenuwslopend als voor ons of stel je ons gerust en voorspel jij juist dat het allemaal wel goed komt? Kortom: wat zie jij allemaal in je glazen bol gebeuren?

10 december 2019 - 09:49
voorspel-valencia-1200
Het kan best wel eens een zenuwslopend avondje worden... © Pro Shots

Ajax is met tien punten een heel eind onderweg richting de beste laatste zestien van Europa, maar is nog allesbehalve zeker van plaatsing voor de knock-outfase. De mannen van Erik ten Hag hebben die plaatsing in eigen hand, maar het moet allemaal nog wel even gebeuren. Een gelijkspel volstaat al, maar Ajax zal op voorhand nooit op een puntendeling mikken. Dat kan de ploeg ook helemaal niet.

Bij verlies moet Ajax hopen op een stunt van Lille tegen Chelsea, maar beter klaren de Ajacieden de klus helemaal zelf. Een zinderende en kolkende Johan Cruijff Arena kan daar goed bij helpen. Denk jij al te weten wat er tijdens Valencia-thuis te gebeuren staat? Laat dan je voorspelling achter! We zijn reuze benieuwd of jij vertrouwen hebt in een goede afloop en het feestje dat dan uiteraard losbarst.

Waar Ajax overwintering in de Champions League kan winnen, kun jij met een juiste voorspelling van Valencia-thuis punten en prijzen verdienen. Er liggen bijvoorbeeld iedere maand setjes kaarten klaar voor een thuisduel en de winnaar van het algemeen klassement ontvangt een gesigneerd Ajaxshirt. Doe dus goed je best!

Hoe? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). Je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com.

Hup voorspellers en vooral hup Ajax!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >