Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke formatie sluit jij 2019 goed af?

We naderen het einde van 2019 en dus komt ook het einde van een bijzonder voetbaljaar in zicht. Om de vervelende nasmaak van de laatste wedstrijden weg te spoelen, is het zaak om dit kalenderjaar tegen ADO Den Haag goed af te sluiten. Met welke elf basisspelers voorzie jij een mooi uiteinde?

21 december 2019 - 11:06
2019-12-14-Training-Ajax-029
Nee, het is niet mogelijk om Ten Hag op te stellen. © Ajax Images

Het verhaal is inmiddels bekend. Ajax wordt geteisterd door blessures en dus zijn enkele basiskrachten niet inzetbaar. Daarbij komen ook de pijntjes van een lang voetbaljaar kijken. Erik ten Hag ziet dat zijn spelers ‘voetbalmoe’ zijn. Toch moet het mes nog één keer tussen de tanden om met een goed gevoel richting de winterstop te gaan.

We zijn benieuwd naar jullie inzichten wat betreft de ideale formatie voor de wedstrijd tegen ADO. Geef jij Klaas Jan Huntelaar het voordeel van de twijfel in de spits, of kies je liever voor de jonge Lassina Traoré? Verder valt er over de buitenspelers ook genoeg te discussiëren. Geef jij Noa Lang de kans of zie je toch meer perspectief met een andere flankbezetting?

Er kan dus weer flink worden geschoven met de opstelling. Hou je van puzzelen? Mooi, want je kunt jouw ideale elf samenstellen in onze app, dus zet ‘m snel op je telefoon! Kies na het openen van de app voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de wedstrijd tegen ADO. Daarna kun je de spelers naar hun gewenste positie slepen en de tactiek bepalen.

Zodra je elf namen hebt genoteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself.

https://twitter.com/JStoet/status/1208078795443490817

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >