Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes voor het Ajax Winterfestival!

Wegens succes herhaald, zo mogen we wel stellen. Tegen het einde van het jaar wordt het tweede Ajax Winterfestival georganiseerd. Speciaal voor Ajacieden worden weer de beste documentaires over de mooiste club vertoond. En er zijn meer activiteiten. Hoog tijd dus voor een prijsvraag!

14 november 2019 - 15:57
winterfestival2019car

Ajax spreekt op alle mogelijke manieren tot de verbeelding en dit kan dus ook op alle mogelijke manieren in beeld gebracht worden. Precies dat is wat er is gebeurd en het resultaat kunnen we aanschouwen tijdens het tweede Ajax Winterfestival, dat dit keer op 29 december wordt gehouden.

Je kunt die zondag onder meer genieten van de documentaires Bobby, De man die Zlatan zag, De Patatgeneratie en de film over Andre Onana. Let op, dit is nog slechts een kleine greep uit het programma. Je kunt op de foto met Europacups, er is een expositie van foto's van Louis van de Vuurst en er zijn volop gasten en prominenten aanwezig.

Lijkt dit jou wat? Dan is het goed om te weten dat je als lid van SV Ajax korting krijgt bij het kopen van een kaartje. Een lid van SV Ajax betaalt geen 25 euro, maar twee tientjes. Je kunt per barcode in totaal een kwartet kaartjes kopen, maar we geven via onderstaande prijsvraag ook tien setjes kaarten weg.

Wat is de titel van de documentaire over Andre Onana?

Je krijgt tot 13.00 uur op donderdag de 21ste om het juiste antwoord in te sturen. We nemen kort na de deadline contact op met de winnaars. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life Clubcard.

Wil jij volgende keer ook meedoen aan zo’n toffe prijsvraag? Sluit je aan bij SV Ajax!

[gravityform id="409" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >