Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Onze wallpaper dient dit keer als inspiratie voor leg day

De juichpolitie vindt van alles over de manier waarop Quincy Promes doelpunten viert. En die juichpolitie is er gelukkig hartstikke druk mee, want het draait als een tierelier bij Promes. Hij scoorde tegen PEC Zwolle opnieuw twee keer en is nu solo clubtopscorer van Ajax.

02 november 2019 - 09:55
walppaperopener1920pec

Het duurde eventjes voordat Promes begon te draaien en hij maakte zelfs eerste doelpunt niet voordat de R in de maand zat, maar los betekent in dit geval ook echt los. Promes staat al op acht! En we praten hier niet over onbeduidende treffers, want met regelmaat opent hij de score.

Ook tegen PEC Zwolle (2-4) zette Promes zijn ploeg op het goede spoor. De redenatie van Promes is vervolgens simpel: als je scoort ben je blij en als je blij bent, doe je een dansje. Die uitvoering kregen we te zien bij het openen van de score, waarbij ons iets opviel...

Promes never skips leg day! Kijk eens naar al die spieren, terwijl een simpel dansje wordt gedaan! Je ziet Hakim Ziyech op de volledige plaat toekijken en lachen, want ja... die Promes kan Ajax er goed bij hebben! Al is het wel zaak om voortaan negentig minuten te domineren, zoals Quincy zelf aangeeft!

We hebben er maar direct een wallpaper van gemaakt en die kan dit keer een dubbel doel dienen als nieuwe achtergrond van je telefoon: het is leuk om weer een overwinning van Ajax op die manier te vieren en als je die benen van Promes ziet, denk je: dat wil ik ook! Een stukje motivatie dus, naar de mensen toe.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >