Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel treffen met Heracles en meer in onze SV Ajax-poule!

Wedstrijden tegen Heracles Almelo zijn vrij moeilijk te voorspellen. Dat is geen grap, helaas, maar echt waar. Van de laatste vier ontmoetingen met de Heraclieden won Ajax er slechts eentje. Dat zou je niet verwachten hè... Maar precies deze kennis kun je nu maar al te goed gebruiken!

23 november 2019 - 10:50
poulesheraclescar
De Ligt redde vorig seizoen in de slotfase nog een puntje. © Pro Shots

Zet jouw voetbalverstand in om deze speelronde de juiste uitslagen van de eredivisie te voorspellen en maak in onze SV Ajax-poule iedere maand kans op toffe prijzen! Het gaat dus niet alleen om Ajax - Heracles, maar ook om alle andere potjes die op het programma staan.

Er was geen vrijdagwedstrijd, dus je kunt de zaterdag benutten om voor alle negen wedstrijden een voorspelling in te sturen. Of het ook de juiste voorspelling was, blijkt vervolgens verspreid over het vervolg van de zaterdag en zondag. Hoe dan ook, het is hoog tijd om jouw glazen bol af te stoffen!

Je doet het niet voor niks, want er vallen prijzen te winnen. Je maakt iedere maand kans op een setje kaartjes voor een thuisduel van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! En zo hebben we links en rechts nog meer prijzen liggen om jullie te lokken.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer.

Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com. Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >