Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: schuiven en puzzelen in Lille!

Volgens Hakim Ziyech kunnen de Ajacieden hun borst natmaken in Lille. Het kan wel eens gaan stormen in het Stade Pierre Mauroy. Wat stelt Ajax daar tegenover? Ontketen de Ten Hag in jezelf en maak je eigen opstelling!

27 november 2019 - 00:03
ten-hags-elf-martinez-1200
Schuiven met Martínez of juist niet...? Keuzes! © Pro Shots

Ziyech voorspelde tijdens de persconferentie in het nieuwerwetse stadion van OSC Lille dat hij verwacht dat de Fransen Ajax vanaf minuut één onder druk gaan proberen te zetten. Lille speelt nergens meer voor en kan onbevangen knallen in eigen huis.

De vraag is hoe Ajax zich onder die druk uitspeelt en vooral in welke formatie dat gebeurt. Het verhaal is bekend: David Neres is geblesseerd en er moet een oplossing komen voor het gemis van de geschorsten Daley Blind en Joël Veltman. De vraag is eveneens of Noussair Mazraoui inzetbaar is.

Ten Hag stelde er qua opstelling wel uit te zijn. De puzzel is in zijn hoofd wel gelegd. De trainer gaf aan er niet onderuit te kunnen bepaalde concessies te doen, maar de spelopvatting moet te allen tijden hetzelfde blijven.

Misschien kun jij de trainer toch nog tot nieuwe inzichten laten komen door jouw opstelling te maken en te delen. Laat jij Perr Schuurs spelen? Ga je schuiven met Lisandro Martínez of hou je het middenveld intact?

En als je Martínez al naar achter haalt, wat doe je dan op het middenrif? Mazraoui? Als hij maar fit genoeg is! Of tover je met Razvan Marin een verrassing uit de hoge hoed? En laat je Zakaria Labyad staan in de Champions League of komt in jouw opstelling Ziyech vanaf rechts en staat Donny van de Beek op tien? Oh, en we hebben Edson Álvarez ook nog!

Je merkt al: keuzes genoeg en wij zijn benieuwd hoe jij een grote stap zet naar overwintering in de Champions League. In onze app kun jij dat laten zien door jouw opstelling te formeren. Ga naar tabblad 'de tribune', kies de wedstrijd Lille - Ajax uit en sleep de spelers naar de juiste plek. Deel vervolgens, net als Larry hieronder, jouw tactieken op sociale met de hashtag #tenhagself.

Dat levert vast fijne voetbaldiscussies op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >