Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

2500 kaarten en vrij vervoer naar Lille-uit

Goed nieuws! Het duurde lang voordat er informatie loskwam uit Frankrijk, maar het was het wachten waard. Ajax mag 'gewoon' een vol uitvak van 2500 supporters meenemen naar de uitwedstrijd tegen OSC Lille en bovendien mag er op basis van vrij vervoer worden gereisd.

07 november 2019 - 17:23
infolilleuitcar
Hopelijk wordt het in Lille net zo'n feest als in Valencia! © Pro Shots

Je weet maar nooit wat er wordt verzonnen rondom Europese uitwedstrijden in Frankrijk. Zo waren we rondom het bezoek aan Paris Saint-Germain - Ajax verplicht om polsbandjes te dragen en waren er delen van Parijs die we moesten vermijden, maar in Lille valt het alles mee.

Er is een eerste brokje informatie beschikbaar. De voorlopige info leert ons dat Ajax 2500 kaartjes onder zijn uitsupporters mag verkopen en dat die supporters zelf mogen kiezen hoe ze naar Lille en het Stade Pierre-Mauroy reizen. Er worden geen restricties opgelegd.

Terwijl we nog steeds hoofdschuddend kijken naar de foto's van een leeg uitvak tijdens Chelsea - Ajax (4-4) is dit natuurlijk uitstekend nieuws. Overigens kunnen we ons prima voorstellen dat je er liever voor kiest om woensdag 27 november (aftrap 21.00 uur) gebruik te maken van georganiseerd vervoer, gewoon omdat het handig is.

Nou, dan hebben we nog meer goed nieuws. Er wordt vanuit SV Ajax busvervoer georganiseerd naar Lille. Er volgt spoedig meer info, ook over de kaartprijs en de start van de verkoop. Met een goed resultaat tegen Lille kan Ajax een stap zetten richting de volgende ronde van de Champions League, dus alle steun is welkom.

Maar die support komt nu dik in orde!

https://twitter.com/AjaxFancare/status/1192473045346197504

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >