Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax - FC Volendam!

We zoeken voor de thuiswedstrijd van Jong Ajax tegen FC Volendam vier ballenjongens en -meisjes. Ben jij lid van Ajax Jonge Schare en wil je een plekje langs de lijn winnen? Let dan nu op!

17 oktober 2019 - 13:19
jong-ajax-1200-volendam

De beloftenploeg van trainer Mitchell van der Gaag speelt maandag 4 november (aftrap 20.00 uur) op De Toekomst tegen FC Volendam. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je dit leuke Noord-Hollandse onderonsje van heel dichtbij meemaken!

Superdichtbij zelfs, want je hebt als ballenjongen of -meisje een belangrijke rol. Jij gooit spelers een nieuwe bal toe, als deze buiten de lijnen terecht is gekomen. Jij helpt te zorgen dat het spel snel weer verder kan.

Je krijgt natuurlijk ook een setje kaarten voor de wedstrijd, dus je kunt nog twee vrienden blij maken ook. Dat moet ook vast wel lukken. Misschien zien zijn wel talenten waarvan ze denken: dat wordt er eentje voor het eerste elftal!

Hoe dan ook, we zoeken vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met woensdag 23 oktober. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Uit welk land komt Jong Ajacied Alex Mendez?

Ook meedoen aan prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

[gravityform id="393" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >