Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Weet jij de top 20 vaakst gewisselde Ajacieden?

Het ging zondag natuurlijk over de klassieker, maar in de kantlijn van de 4-0-zege zagen we een chagrijnige Hakim Ziyech met dingen gooien. De voetballiefhebber werd in minuut 73 gewisseld en kreeg rust van zijn trainer. Reden genoeg voor een leuk quizje.

29 oktober 2019 - 16:03
wissels-quiz-1200

Gewisseld worden is nooit leuk, behalve als het een publiekswissel betreft. Dan zijn er dingen goed gegaan. Regelmatig zien we een speler echter hoofdschuddend opkijken als het bord met zijn rugnummer omhoog wordt gehouden. Soms zie je de voetballer in kwestie gewoon denken: weer ik...?

Met die materie konden we wel wat en dus timmerden we een aardig quizje voor je in elkaar. Deze kun je hieronder spelen. De bedoeling is simpel: vul de namen in van de twintig vaakst naar de kant gehaalde Ajacieden. 

Om deze opgave niet onmogelijk te maken hebben we het aantal wisselbeurten als hint toegevoegd, evenals de periode waarin de betreffende speler actief was in Amsterdam. Daarmee moet je best een eind kunnen komen. Je krijgt acht minuten, succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >