Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Onwennige nederlaag voor slordig Ajax op Europees avondje

De tijden zijn veranderd. En daarom is deze reality check misschien wel even goed. Althans, het is nog een tikje vroeg om dat nu te kunnen concluderen. Maar laten we hopen dat we er over een paar weken anders over denken dan nu. Juist op een moment waarop je het niet verwachtte, ging Ajax onderuit.

24 oktober 2019 - 14:39
openerfotosajachecar

Het is helemaal geen schande om met 0-1 te verliezen van Chelsea. Maar het doet wel pijn. Extra pijn zelfs als je dacht de hele wereld aan te kunnen. Het is echter niet vanzelfsprekend dat Ajax wel even de complete Europese (sub)top trakteert op een nederlaag.

Dat besef daalt langzaam in zo halverwege de groepsfase van de Champions League. Groep H is er woensdag een stuk spannender op geworden en nee, Ajax is niet al bijkans zeker van een plekje in de halve finales. Dat verhaal vertellen slechts de statistieken.

Misschien bieden resultaten uit het verleden verderop in het toernooi weer garantie, maar nu even niet. Ajax moet zichzelf resetten en om te beginnen zorgen dat het in Londen geleerde lessen in de praktijk brengt. De slordigheid moet zo snel mogelijk uit het spel. Al is het maar vanwege de klassieker.

De foto's zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, kun je ervoor kiezen om te stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd. Het spel was ondermaats, toegegeven, maar Chelsea ook de beste tegenstander die we sinds een tijdje hebben gezien. Hoe dan ook: als je wilt stemmen, kan dat hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >