Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden veroveren straten van Valencia tijdens corteo

Ze hebben het geweten, hoor, in Valencia. Wat precies? Nou, dat er minimaal 2377 Ajacieden over de vloer zijn geweest. Het recept was eigenlijk hetzelfde als in Madrid: eerst de stad veroveren en daarna huishouden in het stadion van de plaatselijke favoriet. En de filmpjes zijn ook net zo mooi!

03 oktober 2019 - 15:13

Het beeldmateriaal is niet alleen mooi. Nee, het is zelfs fantastisch! Het is deze dagen al helemaal geweldig om Ajacied te zijn en als je ziet wat voor feestjes er links en rechts worden gevierd, maakt je hart een sprongetje van vreugde.

Dat is niet anders als je checkt hoe de corteo uitpakte. Er werd door een grote groep Ajacieden op het Plaza de la Virgin verzameld, om na wat geklap, gezang en gespring aan de wandeling richting Mestalla te beginnen. De lokale mensen wisten amper wat ze zagen en toverden telefoons tevoorschijn.

Niet alleen de inwoners van Valencia hebben beeldmateriaal van de corteo, want ook de camera van Ventos draaide. En als de camera van Ventos draait, levert dit altijd geweldige filmpjes op. Dit is er ook weer zo eentje. Kijk die Ajacieden eens lopen door de straten van Valencia!

Er wordt gezongen voor de club en onze eigen stad. Want wij zijn voor Ajax en oh, Amsterdam wat ben je mooi! Het was een feestje, het verzamelen en het wandelen verliep zonder enige wanklank en op de balkonnetjes in harte Valencia werd meegedanst met de Ajacieden die voor regisseur speelden.

Het bovenstaande filmpje is echt heerlijk om te zien, dus maakt er gerust de volle twee minuten voor vrij. En dit is natuurlijk nog niet alles. Ventos heeft nog meer toffe video's op zijn YouTube-kanaal gepubliceerd. Kijk daar gerust verder!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >