Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tadic moet tegen Chelsea oppassen voor Neres...

Ajax begon de groepsfase van de Champions League met een 3-0-zege op Lille OSC en vooral David Neres zal zich die pot nog goed kunnen herinneren. Hij kreeg een heuse vreugdepats van Dusan Tadic op zijn wang! Volgt er een reactie tegen Chelsea?

23 oktober 2019 - 10:37
ajax-tadic-neres-1200
Hopelijk kan Neres vanavond een tikje teruggeven. En een kusje. © Pro Shots

Het waren mooie beelden na de openingstreffer van Quincy Promes. In het feestgedruis der Ajacieden gaf captain Tadic een harde tik met de vlakke hand op de wang van Neres, gevolgd door een dikke smakkerd. De aanvaller wreef met een van pijn vertrokken gezicht over zijn wang, maar kon weer lachen na het kusje.

Mogelijk zien we een tegenreactie van Neres tegen Chelsea. Tenminste, dat maken we op uit zijn woorden, al werden deze uitgesproken met een knipoog met eronder een brede grijns.

We spraken David Neres over het voorval tijdens een gesprek voor het Ajax Kids Clubblad. Supportertje Jenarah de Fretes wilde weten of Neres schrok van de vreugdetik van Tadic en ook of het pijn deed.

Neres: “Nou, dat deed echt wel pijn, hoor! Dusan is heel sterk, dus die klap kwam hard aan. Ik schrok er ook een beetje van, want ik zag het helemaal niet aankomen. Gelukkig gaf hij mij daarna een kusje op mijn wang, dus dat maakte het wel weer een beetje goed. Misschien moet ik hem maar eens een klap teruggeven, haha!”

Wat ons betreft mag dat tijdens Chelsea-thuis al gelijk gebeuren. Lijkt ons dikke prima! Het zou immers een teken zijn dat Ajax goede dingen laat zien op de grasmat.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >