Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie klassieker uitverkocht!

Al een tijdje terug was de klassieker uitverkocht. Je weet als Ajax Jonge Schare-lid dat er altijd kans is op laatste kaarten! Ook deze editie van Ajax-Feyenoord hebben we kaartjes voor een goed bedrag! Let op: wees snel. Wees heel erg snel. Wees heel erg ontzettend snel!

18 oktober 2019 - 11:00
lka-ajax-feyenoord-1200
Wij hebben alvast heel veel zin in de klassieker. Jij ook? © Ajax Images

UPDATE: Deze Laatste Kaarten Actie is uitverkocht

Zoals bij iedere competitiewedstrijd zijn er voor leden van Ajax Jonge Schare kaartjes gereserveerd voor een mooie prijs. De laatste kaarten die we dit keer voor jullie hebben achtergehouden zijn voor de klassieker. Een kaartje kost 25 euro en normaal gesproken betaal je minstens het dubbele.

De kraker tegen de Rotterdamse club staat voor zondag 27 oktober op de kalender, de aftrap is om 16.45 uur. Zin in een spannend middagje in de Arena? Maak dan gebruik van onze aanbieding en verzilver ruim 50 procent korting! En nee, je hoeft niet van die gekke buikschuifbaan. Beloofd!

  • Koop hier je kaartje voor de klassieker met Ajax Jonge Schare-korting (UITVERKOCHT)

We hebben 30 kaarten in de aanbieding, in vak 407 of 409. Omdat de kaartjes onwijs populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt een envelop klaar met jouw naam erop.

Let op: de verkoop gaat op zeker flink hard. Op is ook echt op, dus voor twijfel is geen ruimte...

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Ook lid worden en kans maken op toffe prijzen of goedkopere kaarten? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >