Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel CL-kraker tegen Chelsea in onze SV Ajax-poule!

Het is weer tijd voor de Champions League! Chelsea komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena, maar wat schotelen beide ploegen ons voor in een uitverkocht huis? Voorspel de uitslag via onze SV Ajax-poule en maak kans op toffe prijzen!

23 oktober 2019 - 09:14
tv-tip-chelsea-1200
Wij hopen dat je vooral bovenstaande beelden ziet in je glazen bol! © Pro Shots

Kun jij voorspellen wat Ajax - Chelsea ons brengt? Het is wel te hopen, want precies die vraag stellen we jou. Pakken de Ajacieden de derde overwinning op rij of blijkt Chelsea een maatje te groot?

Het is even afwachten hoe de ploeg van trainer Frank Lampard gaat spelen. De coach moet het tegen Ajax in elk geval doen zonder N'Golo Kanté, Ross Barkley, Andreas Christensen en Antonio Rüdiger. Dit terwijl bij Erik ten Hag de keuze reuze is, al blijft de vraag hoe fit Hakim Ziyech precies is.

Als het aan ons zou liggen, dan was het al woensdagavond 18.55 uur, maar we moeten nog even geduld hebben. In de tussentijd vragen we jullie een voorspelling los te laten op de confrontatie tussen beide teams.

Wat je moet doen? Simpel: de meestervoorspeller in jezelf vinden. Weet jij wie er gaan scoren en wat de uitslag wordt? Met een juiste voorspelling van Chelsea-thuis kun je serieuze punten bijschrijven. 

Met die punten maak je elke maand kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, neem dat maar van ons aan.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad).

Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden met je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >