Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen zijn van de partij bij PEC-uit!

Hoewel we ons vizier vooral richten op de hervatting van de eredivisie en de uitdagende week die hierop volgt, is het geen gek idee om alvast vooruit te plannen. De kaartverkoop voor het uitduel met PEC Zwolle krijgt een vervolg en ook kun je je inschrijven voor SV Ajax-busvervoer.

19 oktober 2019 - 00:17
pec1920busjescar
Bij PEC gaat het net de laatste keren gewoon aan de kant. © De Brouwer

Vooropgesteld: we weten dat de boel nog wel eens wil haperen als de inschrijving van onze SV Ajax-bussen online gaat. We zijn hiervan op de hoogte en proberen pleisters te plakken waar mogelijk, in afwachting van een solide oplossing die hopelijk rond de winterstop volgt.

Als het niet direct lukt om een stoeltje te veroveren, geef dan niet op en blijf het proberen. Of keer op een later moment terug. We begrijpen dat dit advies verre van optimaal is, maar op die manier kun je hopelijk alsnog een plekje scoren in jouw SV Ajax-bus naar keuze.

Goed, PEC-uit dus! Het bezoek aan Zwolle staat op de rol voor vrijdag 1 november en de aftrap is die avond om 20.00 uur. De wedstrijd is inderdaad verplaatst met het oog op de Europese potjes die Ajax ook de komende tijd weer volop speelt.

Dit is echter vast niet van invloed op het uitvak, dat zoals altijd bij PEC - Ajax weer 500 supporters sterk zal zijn. Een kaartje kost slechts 13,95 euro en dit komt vooral omdat er geen sprake is van een verplichte buscombi, maar je ook met eigen vervoer die kant op mag.

Dit betekent echter wel dat er betaald moet worden voor de SV Ajax-bussen. Onze leden moeten een tientje inleggen, niet-leden nemen we mee na een inleg van 15 euro. Zodra het is gelukt een kaartje te kopen voor PEC-uit hoef je je slechts aan te melden voor een busreis.

Er staan SV Ajax-bussen klaar aan de Amsterdamse Middenweg (30), bij station Sloterdijk (10), in Almere/Duivendrecht (10), Den Bosch (23) en Leiden (24).

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >