Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word jij vaandeldrager of ballenjongen/-meisje tegen Heerenveen?

Ben je lid van Ajax Jonge Schare? Mooi, want we hebben jouw hulp nodig bij Ajax – sc Heerenveen. Lees snel even verder!

11 januari 2019 - 11:40
vaandeldragers-heerenveen-1200

Ajax hervat zondag 20 januari in de eigen Johan Cruijff Arena de eredivisie tegen de club uit Friesland. De wedstrijd begint om 16.45 uur. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je meedoen aan onze prijsvraag, waardoor je heel dicht op de actie komt te staan.

We spelen de wedstrijd namelijk niet zonder ballenjongens of -meisjes. Precies daarom hebben we jouw hulp nodig. Aan jou de belangrijke taak om spelers een nieuwe bal toe te gooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken we acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en Heerenveen. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide teams. Dat geeft de hele opkomst een bijzonder tintje en daar help jij dus fijn aan mee.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je natuurlijk iets meer kans op een plekje! Oh, en als je klaar bent, dan ga je lekker op de tribune zitten om de wedstrijd te bekijken.

Samengevat zoeken we dus tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met dinsdag 15 januari. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag.

Prijsvraag: noem vier spelers van Ajax die eerder onder contract stonden bij Heerenveen

[gravityform id="198" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >