Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word jij mascotte bij kwartfinale Ajax - Heerenveen?

Bekeravondjes zijn tof! En er komt er weer eentje aan. Op donderdag 24 januari speelt Ajax thuis de kwartfinale van de KNVB-beker tegen sc Heerenveen. We zoeken nog mascottes!

14 januari 2019 - 10:37
ajax-mascotte-kwarfinale-1200

Wil jij wel eens met een speler van Ajax of met Lucky het veld oplopen? Lees hieronder hoe je kans maakt op deze prijs. De wedstrijd wordt op donderdagavond gespeeld en de aftrap is pas om 20.45 uur. Het wordt dus wel een latertje… Met kleine oogjes naar school vrijdag!

Hoe dan ook, we hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) van de Ajax Kids Club die als mascotte met een Ajaxspeler het veld op gaan. We hebben elf plekken voor leden die met een speler van Heerenveen het veld oplopen. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Die winnaar gaat met onze Lucky het veld op. 

In het formulier kun je aangeven of je liever met een Ajaxspeler of met een speler van Heerenveen het veld op wilt lopen. Maakt het je niks uit? Ook dat kun je invullen. Je maakt dan uiteraard iets meer kans op een plek.

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met donderdag 17 januari, 14.00 uur meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. 

Prijsvraag: in welk seizoen won Ajax voor het laatst de KNVB-beker en wie was de tegenstander?

[gravityform id="200" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >