Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win plek als ballenjongen of vaandeldrager bij Ajax - VVV!

Ajax is volop in de race voor de titel en jij wellicht voor een plekje als vaandeldrager of ballenjongen/-meisje. Voor de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo zijn er weer plekjes te verdelen aan leden van Ajax Jonge Schare.

24 januari 2019 - 10:02
ballenjongen-ajax-vvv-1200

Om kampioen te worden moet Ajax wedstrijden winnen. Het liefst alle wedstrijden, want PSV laat ook bijna niks liggen. En zelfs als ze in Eindhoven punten morsen, dan is niks zeker. Ajax had de koppositie afgelopen weekeinde al binnen handbereik, maar speelde gelijk tegen Heerenveen (4-4).

Precies dat moeten we tegen VVV niet hebben natuurlijk.

Ajax en de club uit Venlo treffen elkaar zaterdag 2 februari in de Johan Cruijff Arena en de ploegen trappen af om 19.45 uur. Als lid van Ajax Jonge Schare kun jij daar bij zijn. Heel dichtbij zelfs!

We zijn namelijk op zoek naar twee ballenjongens of -meisjes. Zodra de scheidsrechter voor het eerst fluit, sta jij al klaar voor een belangrijke taak. Jij gooit de spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toe, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken we twee keer vier is acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en VVV. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. Als dat is gebeurd, dan zoek je lekker een plekje op de tribune om de wedstrijd te volgen.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 28 januari. Daarna nemen we contact op met de gelukkige prijswinnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag. Een halfjaarlidmaatschap kost 14 euro.

Prijsvraag: Eerder dit seizoen ontsnapte Ajax aan puntverlies in Venlo. Wat was de uitslag en welke Ajacied trof doel?

[gravityform id="208" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >