Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een interview met Daley Blind!

Wij zoeken een Ajaxsupportertje dat Daley graag wil interviewen voor Ajaciedjes, het blad van de Ajax Kids Club!

17 januari 2019 - 13:08
blind-1200-akc

Bij Ajax lopen veel goede voetballers rond. Daley Blind is zo’n goede voetballer. De verdediger kan op veel plekjes op het veld uit de voeten. En we hebben goed nieuws, want we zoeken een Ajax Kids Clublid dat Daley wil interviewen.

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) kan deze superprijs winnen door een toffe vraag voor Daley te bedenken. De bedenker van de leukste vraag pikken we eruit en nodigen we uit voor een vraaggesprekje op De Toekomst. Supergaaf toch?

Let wel even goed op, het interview vindt plaats op vrijdag 1 februari na de training. Dat is meestal rond 12.00 uur. Let dus op: het interview is dus wel onder schooltijd!

Als dat geen probleem is, word jij dan onze sterverslaggever voor Ajaciedjes? Verzin snel een toffe vraag en wie weet mag jij die aan Daley stellen. Je kunt jouw vraag (met je lidnummer) insturen tot en met woensdag 23 januari via kidsclub@svajax.nl. De winnaar krijgt een belletje van ons.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >