Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

We zoeken mascottes voor Ajax - VVV!

Ajax Kids Clubleden moeten even opletten, want er valt iets leuks te winnen! Ajax speelt zaterdagavond 2 februari in de Johan Cruijff Arena tegen VVV-Venlo en daar kun jij als mascotte bij zijn!

14 januari 2019 - 08:24
aja-vvv-mascottes-1200

We zoeken Ajax Kids Clubleden die het gaaf vinden om met een speler van Ajax of Lucky het veld op te lopen. De wedstrijd tegen de club uit Venlo begint om 19.45 uur, dus je bent best wel laat thuis. Nou ja, dat mag toch best een keertje?

We hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd mogen verzamelen in de spelerstunnel. Dat is natuurlijk heel spannend, want vanuit de tunnel loop je dan het veld op en krijg ook jij een groot applaus van het publiek.

Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met onze Lucky het veld op. Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 20 januari meedoen. Daarna krijgen de winnaartjes een mailtje.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Ook krijg je een echt mascotte-diploma mee naar huis!

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen zorgen! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. 

Prijsvraag: Ajax speelde dit seizoen al eens tegen VVV in Venlo. Wat was toen de uitslag en wie scoorde namens Ajax?

[gravityform id="199" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >