Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Loop jij met Matthijs, Dusan of Lucky het veld op bij Ajax - NAC?

Ajax speelt zondagmiddag 17 februari in de Johan Cruijff Arena tegen NAC en wij zoeken Ajax Kids Clubleden die met de spelers van Ajax het veld op willen lopen.

28 januari 2019 - 11:07
mascottes-ajax-nac-1200

De wedstrijd tegen de club uit Breda begint al om 12.15 uur, dus echt uitslapen is er niet bij. Maar ja, wat maakt dat uit? Precies! Dus lijkt jou het gaaf om eens mee te maken hoe het is om mascotte bij Ajax te zijn? Lees dan snel door en doe mee aan onze prijsvraag.

We hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd mogen verzamelen in de spelerstunnel. Dat is natuurlijk heel spannend, want vanuit de tunnel loop je dan het veld op en krijg ook jij een groot applaus van het publiek.

Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met onze Lucky het veld op. Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 3 februari meedoen. Daarna krijgen de winnaartjes een mailtje.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Ook krijg je een echt mascotte-diploma mee naar huis!

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen zorgen! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. Een halfjaarlidmaatschap kost nu maar 7,50 euro.

Prijsvraag: Ajax speelde dit seizoen al eens tegen NAC in Breda. Wat was toen de uitslag en wie scoorden namens Ajax?

[gravityform id="210" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >