Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Café Ajax Life: doe mee met jouw Ajaxhelden! (VOL)

Houd vrijdag 8 maart vrij in je agenda, want dan is de zesde editie van Café Ajax Life in de Johan Cruijff Arena. Ontmoet jouw Ajaxhelden en maak een onvergetelijke Ajaxavond mee! In de video hieronder kun je alvast checken hoe tof het vorig jaar was.

16 januari 2019 - 10:03

UPDATE woensdag 30 januari: Café Ajax Life is helemaal volgeboekt!

//

Café Ajax Life is ondertussen een jaarlijkse traditie voor onze volwassen leden. Je kunt vooraf een kijkje nemen in de Ajaxkleedkamer en het gras van de Arena ruiken. Na afloop maak je een paar selfies met de Ajacieden en scoor je handtekeningen!

Ook dit jaar komen er weer vier spelers van Ajax langs om met jullie de aanwezige voetbalkennis te testen. Twee teams, twee tribunes, allemaal Ajacieden en Jack Spijkerman. Veel leuker wordt het niet! Als supporters helpen jullie de spelers aan de juiste antwoorden, samen win je voetbalspellen en juich je jouw helden naar de overwinning.

De deuren van Café Ajax Life in de Johan Cruijff Arena openen om 19.00 uur. Het programma begint rond 19.45 uur en de avond duurt tot 21.30 uur.

In het café hebben we plek voor 400 Ajacieden. Als je lid bent, kun je je gratis aanmelden. Je mag ook gratis één introducé meenemen. Hij of zij hoeft geen lid te zijn, maar wel achttien jaar of ouder.

In aanloop naar het evenement sturen we nog een aantal updates over het programma.

Voor in de agenda:
Wat: Café Ajax Life
Waar: Johan Cruijff Arena
Wanneer: vrijdag 8 maart, vanaf 19.00 uur tot 21.30 uur
Wie: Leden van Ajax Life (18+)

Via het inschrijfformulier hieronder kun je je aanmelden. Als je dat nu doet, dan ontvang je vrijdag 25 januari een uitgebreide bevestigingsmail met alle informatie.

Wij hebben er zin in! Jij ook?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >